Geräte und Zubehör
Cod with Crispy Bacon and Parsley Potatoes
Zubereitung 10 Min
Gesamt 40 Min
4 portions
Zutaten
-
fresh parsley, leaves only plus extra sprigs, to garnish1 oz
-
thick cut bacon halved5 oz
-
cremini mushrooms5 oz
-
water25 oz
-
baby red potatoes quartered24 oz
-
salt to season
-
ground black pepper to season
-
cod fillets (approx. 5-7 oz ea.)4
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
674 mg
Eiweiß
36 g
Brennwert
1678 kJ /
401 kcal
Fett
15 g
Ballaststoffe
4 g
gesättigte Fettsäuren
5 g
Kohlenhydrate
29 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
5 Simple Ingredients
9 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen
Korean Style Pork Chops with Spicy Rice and Steamed Bok Choy
1 Std. 5 Min
Couscous Risotto with Fennel and Salmon
35 Min
Turkey, Asparagus and Goat Cheese Penne
35 Min
Pork Tenderloin with Whiskey Honey Sauce
35 Min
Orzo with Salmon, Green Beans and Avocado Sauce
40 Min
Maple and Mustard Salmon
20 Min
Chicken Roulade with Prosciutto and Cheese
1 Std. 5 Min
Pork Tenderloin with Cherry Sauce
35 Min
Sea Bass with Miso Butter, Mashed Potatoes and Beans
50 Min
Salmon with Ginger Tomato Sauce
40 Min
Salmon with Ginger Sauce and Spiced Cashews
45 Min
Steamed Cod Over Greens
40 Min